Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Smart presenteert drie elektrische modellen

De fortwo, fortwo cabrio en voor het eerst ook de forfour zijn vanaf 2017 leverbaar met elektrische aandrijving. Daarmee maakt Smart haar volledige modellengamma elektrisch. Het is hierdoor de enige autofabrikant ter wereld die zijn modellen aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als elektromotoren. Al moet je dat met het beperkte gamma van Smart natuurlijk wel met een korreltje zout nemen.

23/09/2016 10:00 Lees meer

Ferrari GTC4Lusso T: met de T van turbo

Ferrari lijkt de GTC4Lusso nog meer uit te willen buiten als een Ferrari voor 'alledag'. Met de introductie van de GTC4Lusso T, waarbij de T staat voor 'turbo', spelen de Italianen nog meer in op praktische bruikbaarheid.

22/09/2016 17:00 Lees meer

VIP-tank: Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard

Staatshoofden, koninklijke families en schurken opgelet: Mercedes-Maybach heeft een tank voor VIP's ontwikkeld. Deze Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard is met zijn 6,5 meter lengte en bijna 5 ton gewicht een super-de-luxe tank.

22/09/2016 11:00 Lees meer

Eerste stukje + details nieuwe Audi Q5

In 2008, oftewel 8 jaar geleden, presenteerde Audi de Q5. In die jaren groeide de SUV uit tot de best verkochte Audi. In 2015 werden er, ondanks zijn leeftijd, bijna 270.000 van verkocht. Dat succes mag Audi niet verliezen en dus is het hoog tijd voor een moderne opvolger.

22/09/2016 10:00 Lees meer

435 pk's voor Bentley Bentayga Diesel

Voor de snelste en duurste SUV ter wereld is een simpele diesel natuurlijk niet goed genoeg. Reden genoeg voor Bentley om uit de schappen van de Volkswagen Group het neusje van de zalm te pakken: de gloednieuwe 4.0 liter TDI met drie turbo's.

21/09/2016 17:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media