AB Lease - Quality Cars for Quality Drivers

AB Lease - sfeerfoto Mini en Volkswagen

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

19/04/2018 13:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

ab lease getuigenis

LAND ROVER Range Rover Velar R-Dynamic SE 2.0 180 hp turbodiesel

"Perfecte service, we hadden een paar extra dingen gevraagd, zoals het lakken van de velgen, waar ze zonder probleem voor hebben gezord. Echt een prima service, dit was onze eerste maar zeker niet onze laatste wagen van bij AB Lease zijn! Bedankt!"

I.R. 8930 Menen - november 2018
 

ab lease getuigenis

LAND ROVER Range Rover Velar R-Dynamic SE 2.0 180 hp turbodiesel

"Eerlijk en van alles goed op de hoogte."

M.T. 8310 Assebroek - november 2018
 

ab lease getuigenis

Land Rover Discovery 3.0 D TD6 SE - 7 Seats

"Dit is nu ondertussen al mijn vierde wagen bij AB Lease en ik kan deze maatschappij enkel ten sterkste aanbevelen. Ze zijn zeer responsabel en open voor een dialoog met hun klanten! Grote voorraad aan wagens en financierings- mogelijkheden. Alles is goed verlopen waarvoor mijn felicitaties voor het hele team."

D.W.E. 5377 Waillet - november 2018
 

ab lease getuigenis

BMW X 4 xDrive35d Aut.

"Bij hen heb ik het voertuig gevonden dat bij me past tegen exceptionele condities! Alles is zeer snel geregeld geweest voor het contract en het leveren van de wagen! Bij deze wil ik jullie wederom feliciteren."

Z.H. 1020 Brussel - november 2018
 

Media