Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Mercedes-Maybach Vision 6 nog adembenemender zonder dak

Afgelopen week beloofde Mercedes-Benz nog een verrassing voor Monterey Car Week rond het erg mondaine Pebble Beach. En hier is die verrassing: de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Een op art-deco geïnspireerde adembenemende tweezitter met een fluisterstille, maar gemeen krachtige elektrische aandrijflijn.

19/08/2017 20:00 Lees meer

Dit is de BMW Z4 Concept!

Geen Z5, maar opvallend genoeg wederom Z4. En nog geen productiemodel, terwijl de reeds gespotte prototypes deden vermoeden, maar eerst nog een conceptcar. Dit is de BMW Z4 Concept!

17/08/2017 10:00 Lees meer

Opvolger BMW Z4: een eerste glimp

Het gonst van de geruchten. En die worden alleen maar sterker en sterker. Zeker nu BMW zelf nog een foto van een conceptcar heeft vrijgegeven. Is dit inderdaad een voorproefje van de opvolger van de Z4?

15/08/2017 21:00 Lees meer

Nieuw: EVO-tje van Volkswagen

Het BVO-tje kennen we allemaal. Maar zoals iedereen ook heel goed weet is alcohol achter het stuur not done. Het alternatief? Wat te denken van deze espressomachine voor onderweg. Officieel van Volkswagen, maar – door het ontbreken van een VW-logo – misstaat het ook niet in een auto van een ander merk.

15/08/2017 14:00 Lees meer

 Getuigenissen

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M. maart 2016

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D. februari 2016

X5

‘Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.’

N.D. december 2015

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D. oktober 2014

Media