Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Voilà, dit is de nieuwe Tesla Roadster!

Mocht je je afvragen waarom er maar geen schot in de zaak van de Model 3 komt? Wel, hier een mogelijk antwoord daarop. Ondertussen was Tesla namelijk ook bezig met het ontwikkelen een nieuwe Roadster. Dit is 'm!

17/11/2017 10:00 Lees meer

Aston Martin Valkyrie ook als allesovertreffende AMR Pro

Het volgende valt haast niet te geloven (omdat het nogal bizar voor woorden is), maar het is toch echt zo. De Valkyrie, de buitenaards ogende hypercar met Formule 1-achtige prestaties, blijkt nog niet extreem genoeg. Er volgt namelijk ook nog een AMR Pro-uitvoering.

16/11/2017 15:00 Lees meer

Singer en Williams F1 smeden samen ultieme retro-911

Al sinds hartje zomer zitten we op het puntje van onze stoel. Dit omdat Singer Vehicle Design en Williams F1 samen aankondigden dat ze de handen ineen hadden geslagen voor de ultieme 911-restauratie. Wel, dit is 'm geworden en wat is 'ie oogverblindend mooi en dik. En duur.

15/11/2017 10:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

Jaguar F-Pace 2.0 D 180 Hp Limited Edition R-Sport AWD

"Super service! Ik kocht een wagen op dinsdag en vrijdag werd hij al aan mij geleverd! Ik ben dus zeer tevreden!"

O.C. november 2017
 

Land Rover Range Rover Sport 3.0 TDV6 SE

"Reeds vele jaren klant bij AB Lease en nog steeds heel tevreden. Het persoonlijke contact, de zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is, de vriendelijkheid, zorgen ervoor dat wij ook voor ons 3e voertuig voor AB Lease hebben gekozen. Bij aflevering werden alle technische snufjes tot in de puntjes toegelicht."

V.M. november 2017
 

Land Rover Range Rover Velar R-Dynamic HSE D300

"Excellente opvolging van ons dossier, snel en efficiënt. Professionele aanpak en snelle levering van de wagen met uitgebreide uitleg van de wagen."

F.D. november 2017
 

Land Rover Range Rover Evoque Convertible HSE Dynamic TD4

"Onze eerste aankoop bij AB Lease was zéér aangenaam. Iedereen was ten alle tijden beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden, de aankoopprijs was zéér interessant alsook hebben ze een grote keus aan wagens van verschillende merken. Ze zijn zeker het bezoeken waard! Langs deze weg wil ik ook nogmaals mr. De Bacquer bedanken."

F.G.A. november 2017
 

Media