Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Het is verbluffend hoe de auto-industrie in korte tijd een heel andere betekenis heeft gegeven aan het fenomeen hybride. Stond het tot voor kort nog synoniem voor een schoonheidsideaal van mobiele milieufetisjisten en gewetensusser voor wie daar stilletjes een broertje dood aan had. Nu worden hybride-aangedreven auto's des te eerder geassocieerd met de sterkste en snelste auto's te koop. Geloof je niet? Dan moet je zeker kennismaken met de nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid.

24/02/2017 10:00 Lees meer

Alfa Romeo Stelvio treedt verder in detail

Alfa Romeo smeert de marktinformatie over de Stelvio rijkelijk uit. Eerst was daar het Q-vlaggenschip, daarna de First Edition, een speciale introductie-uitvoering voor de snelle beslisser, en nu komen de Italianen – eindelijk – vertellen hoe het met de rest van het leveringsgamma zit.

23/02/2017 11:00 Lees meer

Save the date: 1 maart onthulling Range Rover Velar

Blij nieuws van Range Rover. Het luxemerk kondigt zonet aan dat haar nieuwe telg, een SUV met coupéstijlkenmerken, de historisch verantwoorde naam Velar meekrijgt. De onthulling vindt plaats op 1 maart, voorafgaand aan de Autosalon van Genève.

22/02/2017 09:00 Lees meer

Deze (La)Ferrari ken je nog niet

Wat een waanzinnige machine is de Ferrari 812 Superfast, is het niet? En anders de LaFerrari wel. Toch zijn er mensen die zelfs daarmee geen genoegen nemen. Die willen meer. Of beter gezegd iets anders omdat de gelimiteerde oplage die Ferrari heeft vastgesteld voor hen nog niet exclusief genoeg is. Wanneer een Ferrari-klant er zo over denkt, dan komt Special Projects in beeld. Binnenkort lijkt zij haar volgende one-off te introduceren.

21/02/2017 13:00 Lees meer

Deze Astons geven je vleugels. Met de groeten van Max

Bijna alles wat Max Verstappen aanraakt veranderd in goud. Iets dat Aston Martin, boezemvriend van Red Bull Racing, niet is ontgaan en op het idee heeft gebracht nog maar eens een speciale editie van de V8 en V12 Vantage de wereld in te slingeren. Met de goedkeuring van Max (en Daniel).

21/02/2017 12:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media