Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

XE SV Project 8 is sterkste Jaguar ooit

Na Project 7 volgt...? Precies, Project 8. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt door Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations en nu al belooft deze krachtpatser op basis van de XE de sterkste Jaguar ooit te worden.

26/05/2017 17:00 Lees meer

600 pk en instelbare AWD voor nieuwe BMW M5

De nieuwe M5 staat te poppelen om het strijdtoneel te betreden. Niet zo gek, want Mercedes-AMG heeft zopas de E 63 4Matic gelanceerd en die beschikt over vergelijkbare prestaties en rijfeatures, zoals instelbare achterwielaandrijving. Om erger te voorkomen heeft BMW in een reactie daarop alvast de belangrijkste details van de nieuwe M5 bekendgemaakt.

26/05/2017 10:00 Lees meer

Beierse beauty: BMW Concept 8-serie

De verwachtingen waren hooggespannen. Wat wil je met de oorspronkelijke 8-serie (1989 tot 1999) die vandaag de dag nog altijd tot de verbeelding spreekt en alsmaar hoger in aanzien stijgt onder autoverzamelaars. Maar dat de reeds aankondigde nieuwe BMW 8-serie Coupé zó beeldig zou zijn…

25/05/2017 22:00 Lees meer

Bentley zet klauwen in Bentayga Falconry Edition

Hoe verzinnen ze het toch telkens weer bij Bentley. Net op het moment dat je denkt dat de Britten elk thema wel hebben aangesneden om hun fijne neus voor ultraluxe te etaleren, komen ze met nog iets (knots)gekkers op de proppen. Maak kennis met de Bentayga Falconry Edition.

23/05/2017 16:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M. maart 2016

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D. februari 2016

X5

‘Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.’

N.D. december 2015

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D. oktober 2014

Media