Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Dat Ferrari al eventjes achter de schermen werkt aan de ultieme 488 is een publiek geheim. De onthulling kan elk moment daar zijn. Het grote nieuwtje is er echter al af dan, want de specificaties van deze vermoedelijk genaamde 488 GTO zijn op straat beland.

19/01/2018 13:00 Lees meer

Mercedes CLS trapt nieuwe '53 AMG'-reeks af

De nieuwe G-klasse is niet het enige nieuws van Mercedes vanaf de NAIAS. Ook presenteert het op de Detroit Motor Show een nieuwe AMG-reeks, aangeduid met '53'. De pas onthulde CLS trapt deze cijfercombinatie af, tezamen met de E-klasse Coupé en Cabriolet.

16/01/2018 12:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

MINI One D Hatch

"Wat een service! In enkele dagen was de zaak geklaard: contract, verzekering, plaat. En dan spreek ik nog niet van de goed onderhouden wagen, wat boekdelen spreekt over hun service op maat. Mijn dank aan Daniel en Didier voor hun professionalisme!"

L.V.D.G. 3078 Everberg - januari 2018
 

Land Rover Range Rover Velar TD4 180 HP HSE

"Ik ben heel, héél blij dat ik de kans heb gehad om kennis te maken met AB Lease! Hartelijk dank aan heel het team van AB Lease! Bedankt AB Lease! Nog een Gelukkig Nieuwjaar aan allen gewenst!"

C. 1080 Molenbeek - januari 2018
 

BMW 420 D Cabrio Aut. + M‑Sportpack

"Zeer vriendelijk. Top wagens en fijne, behulpzame medewerker. Bedankt voor de vlotte verloop!"

S.C. 3620 Lanaken - december 2017
 

Land Rover Range Rover Velar R-Dynamic SE 2.0 180 hp turbodiesel

"Ze zijn totaal gericht op de klant zo snel en goed mogelijk met raad en daad te dienen."

D. 1701 Itterbeek - december 2017
 

Media