Quality Cars for Quality Drivers

sfeerfotoablease

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Lang(er) wachten op Maserati Alfieri

Het gaat niet zo goed met de Maserati Alfieri. Twee jaar na de conceptcar is er nog altijd geen productiemodel en het ziet er naar uit dat deze ook niet meer gaat verschijnen dit jaar. Laat staan een Alfieri Cabrio. Maar als troost hebben we die wel alvast voor je geïllustreerd.

19/10/2016 15:00 Lees meer

Nieuwe Volkswagen Touareg duikt op

Octrooienbureaus waar bedrijven verwachten hun patenten heimelijk te kunnen deponeren blijken zo lek als een mandje, en autofabrikanten zijn niet zelden de klos. Vooral Volkswagen, waarvan nu ook de nieuwe Touareg vroegtijdig op straat is komen te liggen.

19/10/2016 13:00 Lees meer

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Als Porsche (lees: Macan) ermee wegkomt, waarom dan niet de Audi Q7? Vandaar dat de kolos uit Ingolstadt binnenkort ook verkrijgbaar is met een viercilinder. Het is meteen goed nieuws voor benzineliefhebbers.

19/10/2016 10:00 Lees meer

Mercedes stevent af op verkoopkroon van BMW

De nieuwe 5-serie moet ontzettend goed landen, nee, aanbid worden wil BMW niet haar verkoophegemonie doorbroken zien worden door Mercedes-Benz. Met nog 2,5 maand te gaan stevent die laatste namelijk af om gekroond te worden tot nieuwe verkoopkoning in het luxe segment.

18/10/2016 15:00 Lees meer

 Getuigenissen

X5

Rijdt zeer lekker en vooral de comfort stoelen zijn de max. Het elektrisch bereik is echt belachelijk laag. In principe 30km, in praktijk volgeladen nu al maar 28km en bij een bereik van 10km gaat automatisch over naar gemengd gebruik in auto e drive stand.

Dus eigenlijk puur fiscaal... Verbruik benzine zonder elektrisch iets boven de 11liter, doordat we naar het werk elektrisch kunnen rond de 10 liter door elkaar genomen.

N.D.

Heel tevreden van de wagen. Merci alvast voor de service!

D.D.

Hartelijk dank en ik ben zeer content met de wagen en jullie service.

R.M.

Deze wagen is fantastisch, ik ben er verliefd op geworden!

O.D.

Media