AB Lease - Quality Cars for Quality Drivers

AB Lease - sfeerfoto Mini en Volkswagen

AB LEASE draait al 30 jaar mee en mede dankzij onze unieke aanpak hebben wij onze voetafdruk in deze sector onuitwisbaar gemaakt. Ons gezegde 'De meest soepele vorm van financiële leasing' spreekt dan ook boekdelen.

Tevens hebben wij ook nog een grote voorraad in stock waar u uw keuze uit kan maken.

De meest soepele vorm van financiële leasing

Zoek uit onze voorraad

Hier kan u een kijkje nemen in onze volledige voorraad en zodoende uw offerte op maat aanvragen. Indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij de wagen van uw keuze snel aanschaffen.

Wagen elders gevonden?

Heeft u een prijsofferte of bestelbon van een merkverdeler op zak, dan kan u via AB Lease ook een leasingvoorstel aanvragen. Onze leasingadvisors staan voor u klaar.

NIEUWS Archief

Italiaans tintje aan opvolger Aston Martin Vanquish

Het waren zes schitterende jaren. Maar binnenkort valt toch echt het doek voor de Aston Martin Vanquish. Een opvolger is in de maak. Maar de Vanquish-naam zal daarop niet terugkeren. In plaats daarvan is gekozen voor een andere oude bekende naam, gemixt met Italiaanse flair.

19/04/2018 13:00 Lees meer

 GetuigenissenAlle getuigenissen

ab lease getuigenis

BMW 116 D Hatch

"De eerste indruk was alvast zeer positief door een professionele verkoper die mij overal advies bij gaf. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden zeer serieus."

L. 1000 Brussel - oktober 2018
 

ab lease getuigenis

LAND ROVER Range Rover Evoque Convertible HSE Dynamic TD4

"We zijn al klant sinds 2002 bij AB Lease, en kunnen alleen maar onze positieve ervaring delen."

F. 1000 Brussel - oktober 2018
 

ab lease getuigenis

MERCEDES A 180 CDI

"Topbedrijf, iedereen was zeer behulpzaam en professioneel! Dit is mijn eerste wagen bij hun en ik ben compleet tevreden!"

E.G. 1000 Brussel - oktober 2018
 

ab lease getuigenis

MERCEDES SLC 180 Sport

"Ik ben ongelofelijk tevreden met mijn nieuwe auto. Daarom wil ik Steffie bedanken voor alle hulp en advies die ik kreeg van haar bij AB Lease. Kortom: een geweldige service!"

H. 1000 Brussel - oktober 2018
 

Media